top of page

Potpisan protokol o suradnji

Updated: Aug 16, 2023

Potpisan protokol o suradnji


U okviru projekta "Ja u tuđim cipelama"

potpisan je Protokol o suradnji između HKPD „Matija Gubec“ iz Tavankuta, Inovativne mreže, Edukativnog centra Roma, Nemačkog narodnog saveza iz Subotice te Udruženja građana „Ostorka“ sa Palića i Saveza strukovnih društava i udruženja iz Subotice.

Predstavnici navedenih udruga su kroz formalizirani Prokol nastojali osigurati buduću kvalitetniju i snažniju suradnju na polju razmjene kulturnih sadržaja a što je još važnije uputili su zajednički stav prema donositeljima odluka na lokalu kako je, neophodno da Grad Subotica osigura prostor po mjeri mladih, u kom bi oni sami bili kreatori programa u skladu sa svojim interesovanjima, ali i budući nositelji promjena u lokalnoj zajednici kroz promociju urbanih sadržaja koji, složili su se potpisnici Protokola, nedostaju trenutno u kulturnoj ponudi grada zajedno sa jednim prostorom za mlade. Protokol među ostalim definira i suradnju na razmjeni informacija o aktualnim natječajima koji bi mogli doprinijeti snažnijem financijskom okviru za buduće djelovanje.

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta Mladi i mediji za demokratski razvoj koji HKPD “Matija Gubec” realizuje u partnerstvu sa Beogradskom otvorenom školom i uz podršku Švedske. Stavovi i mišljenja izneti u ovom tekstu ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.


Police paper
.pdf
Download PDF • 889KB

Comments


bottom of page